Paksi Turizmusért Egyesület

Tisztelt Látogatónk!
Üdvözöljük Önt a Paksi Turizmusért Egyesület portálján!

Reméljük, hogy hasznos és kellemes idõtöltésnek ítéli meg azokat a perceket, melyeket nálunk tölt. A Paksi Turizmusért Egyesület fõ célja, hogy bemutassa városunkat az itt élõ személyeken keresztül. Szeretnénk elérni, hogy minél több ismerõsük, barátjuk, sporttársuk legyen és ezáltal Paksot nemcsak az Atomerõmûvel, hanem a Paksi Turizmusért Egyesületben tevékenykedõ tagtársainkkal is össze tudják kötni.

E cél érdekében egyesületünk tagozatokba szervezõdött és így Ön könnyen rátalálhat érdeklõdési körének megfelelõ személyekre, tevékenységekre. Virtuális kirándulása közben reméljük, hogy egyre jobban megismeri városunkat és személyesen is vendégünk lesz. Örömünkre szolgál, hogy el tudjuk mondani, a PAKSI TURIZMUSÉRT EGYESÜLET szervezésében már több iskolás csoportot tudtunk fogadni. Részükre és minden csoportosan érkezõ vendégünk számára összeállítottunk egy programcsomagot, sõt egy általunk kiírt pályázattal csökkentjük az utazás költségeit is. Családosoknak, pároknak, kisebb baráti csoportoknak is tudunk többnapos elfoglaltságot biztosítani. Ha az Atomerõmûvet szeretné megismerni, különbözõ hosszúságú látogatások lebonyolításával segíthetjük ezt elõ. Nagy örömünkre szolgál, ha átutazását szeretné megszakítani egy házilag elkészített paksi halászlé miatt, amelyet finom paksi borok megkóstolásával tennénk még felejthetetlenebbé.

A PAKSI TURIZMUSÉRT EGYESÜLET és a magam nevében köszönöm megtisztelõ figyelmét és további hasznos virtuális sétát kívánok:

Ferenci Richárd
elnök

Kapcsolat:

Ferenci Richárd elnök, 06-20-458 5392
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
PATUR.hu © 2019, Sablonkészítés: Interkreativ.hu